Lion Kroeze

De kracht van de gedachte

 


In eerdere verhalen van mij kwam de kracht van de gedachte al naar voren, via The Secret. Tja, veel mensen projecteren dit natuurlijk op hun eigen welzijn. Ik besefte, dat ik niet per definitie geld of een goede baan nodig had. Ik ging voor andere prioriteiten.

Vanaf mijn 15e , wist ik,  dat ik hulpverlener wilde worden. Deze weg was heel interessant en ik heb veel van mijn werkervaring geleerd. Gedurende deze periode heb ik met daders en slachtoffers gewerkt.

Om terug te komen op de kracht van de gedachte, kwam de film Minority Report met Tom Cruise in de hoofdrol omhoog. Zou het mogelijk zijn om met de kracht van de gedachte de misdaden voor te zijn?

Ik moest in eerste instantie een afweging maken, op welke misdaden ik me zou gaan richten. Ik wil even duidelijk maken dat ik veel kennis opgedaan heb door middel van boeken lezen, studie, werkervaring en films/documentaires te kijken, tot ik mijn moralistische visie helder had. Pedofilie had mijn aandacht. Ik ben op internet gaan zoeken wat ik zou kunnen vinden. Ik vond de site martijn.org, tot mijn verbazing werd deze site een week later uit de lucht gehaald. Deze site had foto’s van Amalia geplaatst.

In mijn gedicht Rechtvaardigheid had ik al laten blijken dat Dutroux mijn aandacht had. Een paar maanden later wordt de advocaat van de slachtoffers van Dutroux neergestoken door zijn eigen zoon, de zoon had kinderporno op de computer van zijn vader gevonden.

Nu, in 2010, worden er veel pedo’s en hun netwerken gearresteerd/opgerold. Maar het rechtssysteem is lachwekkend en corrupt. Het is mogelijk dat je als pedo weer als leraar of groepsbegeleider aan het werk kunt. Als je in Den Haag gepakt bent, heb je de mogelijkheid om in Leiden weer verder te gaan.

De oplossing voor nederland is alle geregistreerde pedo's een electronische enkelband om.

Pedofilie is geen psychiatrisch ziektebeeld. Het is afwijkend crimineel gedrag gericht op seksualiteit waar bewust voor gekozen wordt. Hun verknipte manier van verklaringen geven met betrekking tot seksualiteit is misselijkmakend. Het is allemaal een kwestie van niet willen en de mensen die er voor kiezen om wel in actie te komen, kiezen hier bewust voor. Geen therapie maar direct vastzetten en daarna een enkelband!!!!

All rights belong to its author. It was published on e-Stories.org by demand of Lion Kroeze.
Published on e-Stories.org on 03/23/2010.

 
 

Comments of our readers (0)


Your opinion:

Our authors and e-Stories.org would like to hear your opinion! But you should comment the Poem/Story and not insult our authors personally!

Please choose

Previous title Next title

More from this category "Experimental" (Short Stories in dutch)

Other works from Lion Kroeze

Did you like it?
Please have a look at:


De zaak Eefje Lambrecks - Lion Kroeze (Crime)
Bad year 2021 - Rainer Tiemann (Historical)